Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Δάπεδα εξωτερικού χώρου


Το σύστημα βεράντας wpc deck είναι πρωτοποριακό και κατασκευάζεται από το οικολογικό υλικό WPC (Wood - Polymer - Composites), θέτει νέα πρότυπα τόσο όσον αφορά το σχεδιασμό όσο και τις ποιοτικές ιδιότητες και προσφέρει μια λειτουργική λύση υψηλής ποιότητας για τους εξωτερικούς χώρους.

Κήποι, πάρκα, αθλητικές εγκαταστάσεις, κολυμβητήρια και πισίνες - οι τομείς χρήσης για τα συστήματα βεράντας είναι τόσο πολύπλευροι όσο και οι απαιτήσεις για τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους. Εκτός από τον ελκυστικό σχεδιασμό, σημαντική θέση κατέχουν συγκεκριμένες ιδιότητες, όπως η μεγάλη διάρκεια ζωής, η υψηλή ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες και η ευκολία περιποίησης.

Wpcs - καινοτόμο υλικό, σύστημα υψηλής ποιότητας

Επιπλέον οι μηχανικές ιδιότητες του προϊόντος (όπως ανθεκτικότητα στο φορτίο θραύσης, αντιολισθητική σταθερότητα ή θερμική διαστολή), το οποίο διακρίνεται με τη σφραγίδα ποιότητας, υπόκεινται σε τακτικούς ελέγχους από ανεξάρτητο, εξωτερικό φορέα.

Το Deck Wpcs αποδεικνύει την αξία του κυρίως χάρη στην εξαιρετικά χαμηλή απορροφητικότητα νερού, γεγονός που συνεπάγεται υψηλή αντίσταση σε μύκητες καταστρεπτικούς για το ξύλο, και επομένως κερδίζει στα σημεία όσον αφορά τη μεγάλη διάρκεια ζωής και την ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες, αλλά και όσον αφορά τη σταθερότητα χρώματος.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου